Of Kymaya's Place

Siberische kat cattery

sinds 2005

HERPLAATSERS


Soms moet je als cattery keuzes maken daar het niet altijd mogelijk is om alle poezen en/of katers te houden. Soms heeft een kat het gewoon niet meer naar zijn zin in de groep, maar ook om nieuw bloed binnen te kunnen halen voor onze cattery is herplaatsen noodzakelijk.

Dit doen wij uiteraard niet zomaar!


Wij zullen de kat alleen plaatsen bij het nieuwe personeel indien er een klik is. Het vertrouwen en de band moet groeien en heeft (soms) wat tijd nodig.

______________________________________________________________________________________


Wij hebben momenteel geen herplaatsers beschikbaar.

Medio oktober 2019  hebben wij diverse herplaatsers beschikbaar. Zodra zij klaar zijn om met pensioen te gaan, zullen we ze hier vermelden.

Onze herplaatsers worden alleen geplaatst bij mensen met wie de katten en ook wij een goede klik hebben.


Voor herplaatsers wordt een vast bedrag gevraagd welke afhankelijk is van de leeftijd van de kat. Ze worden geplaatst met contract, zijn gecastreerd, volledig ge├źnt en gecontroleerd door dierenarts voordat zij verhuizen.


Onze voorkeur gaat uit naar een nieuw huis waar ze de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen in een kat veilige tuin (alleen schuttingen is niet veilig voor een kat), kattenren of afgezet balkon en een soortgenoot of hond hebben om mee samen te leven.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


Ook onze herplaatsers worden door mij naar de nieuwe eigenaren gebracht. Hiervoor rekenen wij wel wat reiskosten.