Siberische kat cattery

of Kymaya's Place

Puur breed since 2005

Katers

Via de link komt u op de pagina van onze katers en stellen we ze graag aan u voor.  Onze jongens zijn zeer sociaal met elkaar en doen dan ook alles samen. Om oeps nestjes te voorkomen hebben zij hun eigen verblijf met verwarmd binnenhok en grote ren binnenin de poezen ren. Hierdoor hebben ze altijd contact en is de interactie tussen allen heel stabiel.


Dekkingen worden in een geheel aparte ruimte gedaan, zodat dat geen verstoring geeft in de groep. Via hun naam kom je op hun eigen pagina.


Onze katers zijn voor onze eigen poezen en samenwerkende catteries beschikbaar. Verder doen we zeer beperkt buitendekkingen. Maar dan alleen indien de combinatie iets toevoegd aan het ras. Onze Siberische kat dekkaters zullen beperkt worden ingezet, zodat ze niet in veel lijnen voorkomen en de kans op lijnteelt geminimaliseerd wordt.

Youngsters

Youngsters zijn kittens uit onze eigen fok of aangekochten kittens welke wij in ons fokprogramma willen gaan opnemen. Of ze werkelijk deel gaan nemen binnen het fokprogramma hangt af van vele zaken. Ze moeten het bijvoorbeeld naar hun zin hebben in de groep, uitgroeien volgens de rasstandaard en verkeren in uitstekende gezondheid. Mocht 1 van deze punten ontbreken, dan zullen wij de youngster niet inzetten binnen ons programma.

Poezen

Via de link komt u op de pagina van onze poezen en stellen we ze graag aan u voor. Onze poezen leven als zeer stabiele sociale groep. Indien er een poes het niet maar naar zijn zin heeft in de groep, dan zullen wij de keuze maken deze te herplaatsen. Dit kan dus ook betekenen dat een poes maar 1 of geen nest heeft gehad en dat het zeer jammer is voor ons, maar het welzijn voor onze dieren staat altijd voorop.


Onze poezen hebben een stabiele hormonale huishouding en geven zelf aan wanneer zij weer een nest willen. Soms houdt dat in dat ze na 2 jaar pas weer een nest krijgen. In hun fokcarriere niet meer dan 3 - 4 nesten. Indien de poes geen goede moeder is voor haar kroost, dan zullen wij geen volgend nest meer doen met haar.

Quassia, Yuliya, Nadeschda en Wynitchka stammen af van de door ons 2 eerste aangekochte lijnen en hebben erg oud bloed achter zich.

Onze Nahla, Emfira, Zena en Wasyona hebben geen neva masquerade katten (zusterras van de sibeer) in hun stamboom, maar wel veel foundation.


Castraten

Castraten zijn poezen en of katers die binnen onze fok hun aandeel hebben gehad. De katten zijn geholpen en mogen heerlijk genieten van een leven op de bank. Deze katten zijn in de afgelopen 12 jaar herplaatst.

Alleen Zoya left als castraat nog binnen onze cattery.

Siberische kat cattery "of Kymaya's Place


Puur breed siberen since 2005


Siberische kat kittens

HOE KUNT ONS BEREIKEN

Telefoon

Email:

aanvraag@ofkymayasplace.nl

Lokatie

Copyright © All Rights Reserved