Siberische kat cattery

of Kymaya's Place

Puur breed since 2005

Hoe wij werken

Wij werken niet met een wachtlijst. Waarom niet, nou heel simpel.


Veel kopers laten zich op meerdere lijsten inschrijven en dat is prima, maar vergeten dan vervolgens zich af te melden wanneer zij een kitten elders hebben gereserveerd. Dit houdt in dat de lijst vaak vol staat met mensen die ondertussen al zijn voorzien. Hierdoor stellen we andere mensen teleur omdat er al zoveel wachtende zijn, terwijl dat in werkelijkheid dus allang niet meer zo is.


Hoe werkt het.


Bij onze planning melden we welke combinaties wij in onze gedachte hebben. Bij interesse voor een kitten uit een bepaalde combinatie zetten we u op de interesselijst en wordt u op de hoogte gehouden van dracht en verwachtte geboorte datum. Zodra de kittens zijn geboren, melden we u dat via deze nieuwsbrief voordat we ze op onze website en facebookpagina plaatsen.

U kunt dan uw interesse en uw voorkeur voor een kitten uitspreken. Zijn er meerdere geïnteresseerde voor hetzelfde kitten, dan kijken we naar de tijd dat u op onze interesselijst staat.


PLAATSING OP DE INTERESSELIJST GEEFT DUS GEEN GARANTIE DAT U BIJ HET KOMENDE NEST METEEN EEN KITTEN KUNT KOPEN.


Mensen welke een allergie test hebben gedaan binnen onze cattery gaan voor op andere geïnteresseerde.


Onze kittens worden met contract en garantie verkocht. Het contract wordt bij reserveren van het kitten getekend, tezamen met het betalen van een aanbetaling. Deze aanbetaling is bij annulering door koper niet terug te vorderen, tenzij koper bij een tweede bezoek een duidelijke allergische reactie krijgt.


Het kitten wordt door ons bij u thuisgebracht. Indien de leefomgeving in onze ogen te wensen overlaat (hygiëne of onveilig), dan wordt het kitten door ons weer meegenomen en de koop ontbonden. De aanbetaling wordt in dat geval gezien als compensatie voor de gemaakte kosten.Siberische kat cattery "of Kymaya's Place


Puur breed siberen since 2005


Siberische kat kittens

HOE KUNT ONS BEREIKEN

Telefoon

Email:

aanvraag@ofkymayasplace.nl

Lokatie

Copyright © All Rights Reserved