Siberische kat cattery

of Kymaya's Place

Puur breed since 2005

Kennismakingsbezoek

Wat wij van u verwachten bij een bezoek:


  • Voordat u bij ons op bezoek komt, vragen wij u schone kleding te dragen en niet eerst naar een andere cattery of asiel te gaan.
  • Onder het genot van een kopje koffie of thee willen wij graag dat u iets vertelt over uzelf en kunt u vragen stellen aan ons. 
  • Indien er geen allergie is, dan zult u direct kennis maken met onze katten. Bij allergie hebben we een ander beleid;
  • Uw kinderen zijn uiteraard welkom om mee tekomen met een kennismaking. Wij willen dat uw kinderen luisteren en niet dat ze tijdens het bezoek rondrennen, gillen of overal op klimmen of aanzitten. Indien u hier niet op let, dan zullen wij u erop wijzen. Zijn uw kinderen nog te klein om minimaal een uur aan deze eisen te voldoen, laat u ze dan thuis bij het bezoek;
  • Na het bezoek geven wij u 48 uur bedenktijd en nemen wij ook 48 uur bedenktijd. Indien wij geen goed gevoel hebben over bepaalde zaken, dan zullen wij u vragen om nog iets meer over uzelf en huissituatie te vertellen;
  • ndien u 5 dagen in de week werkt buitenshuis en verder ook 's avonds weinig thuis bent, verkopen wij u geen kitten en/of herplaatser.


Zo leest u dat wij veel van u verwachten tijdens een bezoek. Waarom zijn wij hier zo streng in zult u misschien vragen. Onze katten en kittens worden zeer stabiel en positief opgevoed. Onze groep katten is ook stabiel, dus ook vanuit daar is dat zo. Als wij het kitten bij u thuis brengen, zal het niet onder de bank of achter de kast gaan zitten. Maar meteen op verkenning gaan, wat eten, op de bak en spelen. Dit komt door de stabiele periode bij ons in de cattery.


Wij hechten dus heel veel waarde aan een positieve kennismaking.Siberische kat cattery "of Kymaya's Place


Puur breed siberen since 2005


Siberische kat kittens

HOE KUNT ONS BEREIKEN

Telefoon

Email:

aanvraag@ofkymayasplace.nl

Lokatie

Copyright © All Rights Reserved