Siberische kat cattery

of Kymaya's Place

Puur breed since 2005

Contact

Cattery of Kymaya's Place


Suzanne Versluis

Tel : +31 (0)6 54 73 17 97


  • Mailt u ons i.v.m. interesse voor een (toekomstig) kitten van ons? Neem dan graag eerst de moeite om HOE WIJ WERKEN door te nemen. Wij werken NIET met een wachtlijst of sturen u mails om u op de hoogte te houden.
  • Kunt u zich vinden in ons beleid neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.
  • Wilt u graag een afspraak maken om uw allergie te testen, dit is pas weer mogelijk medio mei 2021. We zijn tot die tijd vol met afspraken.
  • Gebruikt u dan dit contactformulier, zodat we u om extra informatie kunnen vragen. Indien er OOK EEN honden allergie is het zolang de COVID-19 regels van toepassing zijn NIET mogelijk om te testen.
  • Ook voor overige vragen kunt u contact opnemen, wij doen ons best om antwoord te kunnen geven op al uw vragen.

DIT FORMULIER NIET GEBRUIKEN BIJ ALLERGIE. KLIK HIER VOOR JUISTE 

Voor onze eerste nesten in 2021 hebben we momenteel het maximum aan testers/kennismaking staan. Indien hier mensen wel allergisch reageren tijdens het testen, zullen er weer plekken beschikbaar komen. Tot mei plannen we daarom geen nieuwe allergie/kennismakingsafspraken.

 
 
 
Ja
Nee
 
 

WIJ HEBBEN TOT APRIL GEEN MOGELIJKHEID MEER OM KENNISMAKING OF ALLERGIE TEST IN TE PLANNEN. DE NU NOG BESCHIKBARE PLEKKEN ZIJN GERESERVEERD VOOR AANVRAGEN TOT 20-01-2021. INDIEN DE REGELS SOEPELER WORDEN EN WE WEER MEERDERE AFSPRAKEN KUNNEN PLANNEN PER DAG, ZULLEN WE DAT HIER MELDEN.Siberische kat cattery "of Kymaya's Place


Puur breed siberen since 2005


Siberische kat kittens

HOE KUNT ONS BEREIKEN

Telefoon

Copyright 2005 - 2021 © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren