Herplaatsers

Soms moet je als cattery keuzes maken daar het niet altijd mogelijk is om alle poezen en/of katers te houden. Soms heeft een kat het gewoon niet meer naar zijn zin in de groep, maar ook om nieuw bloed binnen te kunnen halen voor onze cattery is herplaatsen noodzakelijk. Dit doen wij uiteraard niet zomaar!


Onze herplaatsers plaatsen wij alleen bij het nieuwe personeel indien er een klik is. Het vertrouwen en de band moet groeien en heeft (soms) wat tijd nodig.Wij hebben een herplaatser beschikbaar.GERESERVEERD


Boutayna of Kymaya's Place


Blue Smoke Harlekijn

28 juni 2018


Boutayna is een grote lieverd en bij ons geboren. Ze heeft het niet meer naar haar zin in de cattery en daarom zoeken wij een heerlijke plek waar ze oud kan worden. Wij zoeken een huis waar geen andere poes is, een rustige kater is geen probleem. Ze is honden gewent dus ook dat is geen probleem. Het liefst vinden wij een plekje voor haar waar ze een volledig afgeschermde tuin/balkon of kattenren naar buiten kan. Wij vinden een goede klik met een herplaatser een absolute vereiste en geven haar dus niet aan de eerste de beste mee.


Denkt u het beste plekje voor deze pracht poes te hebben, dan horen wij graag wat u voor een plek heeft. Voor Boutayna wordt een vaste vergoeding gevraagd. Zij is gecastreerd, gevaccineerd en gecontroleerd bij verhuizen. Wij brengen onze herplaatsers zelf naar hun nieuwe huis (hier vragen wij brandstofvergoeding voor), zodat we weten waar ze terecht komen en we de poes nog even bij kunnen staan met het nieuwe avontuur.

ON HOLD IVM meerdere geïnteresseerde die op kennismaking moeten komen.


Wynitchka of Kymaya's Place tegenwoordig Shera genoemd


Shera is 2020 samen met haar zoon verhuisd en we hadden gehoopt dat ze daar heerlijk samen oud konden worden. Helaas is door het wilde spel van haar zoon een angst ontwikkeld die als gevolg geeft dat ze haar zoon nu eng vind en blaast naar hem. Deze reageert hierop door haar te pesten en zij kruipt hierdoor nog verder in haar schulp en voelt zich niet happy.


Na diverse dingen geprobeerd te hebben zijn de huidge eigenaren tot de beslissing gekomen dat het geen fijn leven is voor haar.


We zoeken voor Shera een huis waar dus geen andere kat is of komt, maar waar ze heerlijk de koningin van het huis kan zijn. Shera is in de tijd van de cattery gewent aan honden en woont nu met kleine kinderen. Dit alles gaat prima.


NOTE!!!! Shera woont niet bij ons en u zult dus ook in contact worden gebracht met de huidige eigenaren.


Via hun foto komt u op zijn/haar eigen pagina.


Wij plaatsen onze herplaatsers in sommige gevallen niet op een appartement zonder balkon waar ze veilig op kunnen en ook alleen bij mensen die een katveilige tuin of kattenren hebben of voor ze willen creëren

.

Ze zijn beide bij verhuizen gecastreerd en heeft een verse enting + check dierenarts.

Voor onze herplaatsers wordt een vergoeding gevraagd.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen.