Herplaatsers

Herplaatsers

Soms moet je als cattery keuzes maken daar het niet altijd mogelijk is om alle poezen en/of katers te houden. Soms heeft een kat het gewoon niet meer naar zijn zin in de groep, maar ook om nieuw bloed binnen te kunnen halen voor onze cattery is herplaatsen noodzakelijk. Dit doen wij uiteraard niet zomaar!


Onze herplaatsers plaatsen wij alleen bij het nieuwe personeel indien er een klik is. Het vertrouwen en de band moet groeien en heeft (soms) wat tijd nodig.Wij hebben herplaatsers beschikbaar.Onze Faran en Cvet mogen met pensioen.


Faran en Cvet zijn beste buddy's dus we zoeken voor hun een plek waar ze samen oud kunnen worden. Faran is een heerlijke kater met een open karakter. Cvet is iets voorzichtiger maar als hij los komt dan komt hij ook los en knuffelt er dan graag op los. We zoeken een rustig huis, zonder andere katten. Hond is geen probleem. Wij plaatsen deze jongens niet op een appartement, of woning waar geen mogelijkheid is om veilig naar buiten te kunnen.


Meer informatie over de heren KLIK OP HUN FOTO


Bij verhuizen zijn ze gecastreerd, volledig nagekeken door dierenarts, verse enting, behandeld tegen vlooien en wormen.

Voor de heren wordt een vergoeding gevraagd.


Via hun foto komt u op zijn/haar eigen pagina.


Wij plaatsen onze herplaatsers in sommige gevallen niet op een appartement zonder balkon waar ze veilig op kunnen en ook alleen bij mensen die een katveilige tuin of kattenren hebben of voor ze willen creëren

.

Ze zijn beide bij verhuizen gecastreerd en heeft een verse enting + check dierenarts.

Voor onze herplaatsers wordt een vergoeding gevraagd.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen.